Kattanj.hu
Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

A nagy csalódás - Neobux

2011.03.17. 19:32 Libelle

Az előző posztomban éppen az egekig magasztaltam, de nagyot kellett csalódnom a Neobux-ban. Ugyanis ezt az egyik számomra legmegbízhatóbbnak tűnő oldalt alaposan átszervezték, ami azt jelenti a standard felhasználó számára, hogy napi kb. fél centet lehet összeszedni. Vagy talán egyet, ha valaki több időt szán rá. Részemről addig kattintok, amíg ki nem tudom kérni az összegyűlt pénzem, aztán befejeztem a Neobux-al.

Viszont van egy örömhírem is egy másik oldallal kapcsolatban, de erről majd egy másik posztban.

5 komment

Címkék: munka otthoni munka távmunka

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr302748237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LINA 2011.04.15. 08:43:37

Hali!
A NeoBux-al én is így jártam. Első kanyarban "hamar" sikerült elérnem azt az összeget amit ki is fizetnek, de most alig várom, hogy elérjem azt a bizonyos $3, remélem addig nem változik újra a kifizetési határ :D

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2011.12.14. 12:29:37

A Neobux számomra is csalódás. Minden felé szuperként emlegetik, én meg azt tapasztalom, hogy keresni csak úgy lehet, ha visszaforgatom a pénzt.

Gyakorlatilag alig van haszon rajta.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2011.12.14. 12:37:20

@Nyica: Valóban először én is úgy gondoltam, hogy a Neo-val nem érdemes tovább foglalkozni, azonban az utóbbi időben egész jól lehet rajta keresni. Sokszor ad 0,5-1 centes hirdetést is, és a kisebb hirdetésekből is sokkal több van, így meg lehet keresni a napi 1,5-2 centet is REF-ek nélkül. Minden kattintott hirdetés után pontot ír jóvá, amit REF vásárlásra lehet fordítani, úgy pedig még gyorsabban gyűlik a pénz. Úgy gondolom kár abbahagyni hiszen megbízhatóan fizet, tuti hogy nem átverés az oldal. Inkább keresek naponta keveset, de biztosat minthogy beleöljek egy csomó munkát egy olyan oldalba ami fizetés előtt megszűnik.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2011.12.15. 11:26:01

Nekem általában csak hétvégén sikerül 0,5 centes hirdetést kifogni, talán azért, mert akkor jobban ráérek a gép elé ülni. Egy centesem meg azt hiszem, még nem is volt, igaz, standard vagyok.

Azért adok még neki esélyt, mert megbízható oldal, és abban a pillanatban a számlámon van a pénz, ahogy kikérem.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.04.27. 20:54:09

minden ptc-t referralokkal lehet vinni. Anélkül csak időpocsékolás. Refeket kell szerezni és bérelni. Az össze ptc-nek ez a nyitja + a türelem. Nem kell órákat foglalkozni vele (max a keresőoptimalizálással)
süti beállítások módosítása