Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Nos, ezt is kipróbálom

2011.12.16. 00:16 Libelle

geld verdienen

 

 

 

Ez a jópofa hirdetés egy surfbar oldalt takar. Tehát úgy kereshetek ezzel az oldallal pénzt, hogy nem is csinálok lényegében semmit.

Hogy működik? Pár lépésben regisztrálni kell. Egy nagyon alap angollal már szépen el lehet navigálni. Le kell tölteni egy teljesen és tökéletesen biztonságos aprócska kis programot. Mindenféle segédletet megadnak ehhez is. És már gyűlnek is a pontok.

A pontokat havonta váltják át pénzre, természetesen és sajnálatosan nem egy-az-egyben. Havonta max. 10.000 pont gyűjthető össze és 10000 pontot átlagban $1-ra vált át minden hónap elsején. Ez kicsit lehangolóan hangzik, de nem kell itt megállni. Az oldalon rengeteg játéklehetőség van, ahol pénzt, pontot, creditet lehet nyerni. Pont jár azért, ha hirdetéseket kattintok (hirdetésenként 10 pont) és azért is pont jár, ha népszerűsítem az oldalt. Előnyös, ha van egy-két REF talonban, mert 10 szinten az ő keresetük 10%-át is be lehet zsebelni. Ez azért nem semmi!

A regisztráció lépésről lépésre:
1. Kattints a fenti bannerre.
2. A felugró ablakon írd be az e-mail mezőbe a regisztrálni kívánt e-mail címet.
3. A következő oldalon töltsd le a programot az Install 20Dollars2Surf-re kattintva.
4. Telepítsd fel a surfbart. (Futtattás -> Válaszd ki a magyar nyelvet, OK -> Tovább -> Ekkor feltelepíti a programot és egyből el is indítja)
5. Jelentkezz be a surfbaron a második lépésben megadott e-mail címmel, illetve azzal a jelszóval, amit e-mail-ben küldött neked az oldal.

Telepítés után, futtatáskor az asztalunkon alul egy vékony kis reklámcsík jelenik meg, és azon bal oldalon van három jel. A $ jelre kattintva a pontjaidat nézheted meg, a - jellel tudod máshová mozgatni a csíkot, az X jellel meg lekapcsolni.
Bejelentkezni a középen lévő menüben található Members Zone menüben tudsz. Ekkor írd be az email címedet és jelszavadat.

Úgy gondolom, mivel úgyis megy a számítógép nem nagy befektetés belevágni, hiszen csak a regisztrációra fordított időbe kerül, és jól jön majd a pénz, amit utalni fognak. Ha kedved van csatlakozni, tedd meg itt, ha kérdéseid vannak írj kommentet.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka otthoni munka távmunka pontgyűjtő

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr63467235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása