Kattanj.hu
Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Górcső alatt: Cashnhits

2012.07.28. 17:24 Libelle

Először is a banner:

Nagyon jó kis oldal, szeretem, mert többféle módon tudok pénzt keresni. Jobb napokon akár 10 centet is refek és upgrade nélkül.

A bal oldali sávban található egy Earnings Area nevű kocka és ezekre a lehetőségekre kattintva kereshetünk pénzt.

Először is a legegyszerűbb, nevezetesen az autosurf. Nem kell mást tenni, mint elindítani és hagyni, hadd dolgozzon. Napi kb. 2,8 cent gyűjthető össze vele, arra viszont ügyelni kell, hogy ne zárjuk be véletlenül sem az ablakot.

További lehetőség a Video ads, amivel szintén nincs sok tennivaló. Rákattintok és hagyom a csíkot végigfutni.

A Paid to like lehetőség már érdekesebb. Itt a facebook-os like-okért kaphatsz pénzt, nem is keveset persze az arányokhoz képest. Én nem kattintok, mert nem teszem ezzel tönkre a fiókomat, de persze mindenki a saját fiókja kovácsa.

A sima PTC ads-nál lehet gyűjteni a sok-sok centet. Figyelni kell arra, hogy a youtube-os hirdetéseknél nyitva kell egy ideig hagyni az ablakot.

Teljesíteni lehet különböző ajánlatokat, nem tudok rá jobb szót kitalálni. A bal oldalon a Complete offers gombra kell kattintani és akár $2 dollárt is bezsebelni regisztrációért és kattintásért cserébe. Csak nagyon elszántaknak ajánlom, mert feltételek vannak. Ha nem teljesíti az ember a feltételeket nem elég, hogy nem kapja meg a megígért pénzt, még arra is esélyes, hogy megszüntetik a fiókját.

Még egy lehetőség van a click exchange. Automatikusan váltja az oldalakat, minden megnézett oldal után pont jár és lehetőség arra, hogy a saját oldalunkat hirdessük. Véletlenszerűen bead nyerő oldalt is, ami a régi "melyik ajtó mögött van a fődíj" játékra emlékeztet. Pénz és hirdetési lehetőség a nyeremény. A legjobb, hogy nincs vesztes ajtó, mindegyik mögött van ajándék.

Lehetőség van tombolán játszani a Play Lottery gomb megnyomásával. Mivel nincs szerencsém a szerencsejátékokban ezt még nem próbáltam. Fődíj $1,50. Egy szelvény 5 centbe kerül.

Érdemes hirdetni az oldalt az Account/Promotional tools/Paid to promote URL segítségével, ami nálam így néz ki: http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=Bibke , ugyanis minden kattintás után szintén pénzt írnak jóvá. Természetesen saját magunk nem kattinthatunk, de ezért vannak a hirdetéscserélős oldalak :) Egyébként ebben a menüpontban találhatók a saját bannerek is, amit szintén érdemes ide-oda kitenni, hirdetni, mert többen sokkal gyorsabban lehet pénzt keresni, mint egyedül.

Ha nem sikerül saját erőből refeket szerezni általában lehet bérelni vagy venni (mondjuk ez ritka, inkább csak bizonyos időszakra bérelni lehet), ám ennél az oldalnál erre nincs lehetőség. Tehát hirdetésre fel.

És most a fizetés: Paypal-re fizetnek szívesen, 3%-os jutalékkal. Ezt sajnos ki kell fizetni, nincs mese. Első kikérés $ 0,60-nél, tehát elég alacsony a limit, ez minden kikérésnél egyre növekszik. Nekem már 12-szer fizettek, legközelebb akkor kérhetem ki a pénzem, ha elértem a $1,50 határt. A kikérés nagyon egyszerű, a bal oldali sávban a Cashout gomb megnyomásával történik. 

Hogyan használd fel a megnyert hirdetési lehetőségeket? Az Account/Manage Ads menüpontban állíthatod be a hirdetni kívánt oldalakat. Felül lehet kiválasztani, hogy melyik hirdetési formát szeretnéd beállítani. Értelemszerűen azt válaszd, amihez vannak creditjeid. Ha magyar nyelvű oldalt népszerűsítesz, beállíthatod, hogy csak Magyarországon lehessen látni. Figyelem, ez a beállítási mód nem minden hirdetésfajtára érvényes!

Haladóknak tudom ajánlani a Blog menu című négyzetet. Lehetőség van saját blog létrehozására, ahol összegyűjtheted a kedvenc PTC oldalaidat, statisztikákat, készíthetsz és REF-eket gyűjthetsz. Én eddig sajnos nem találtam meg azt az időt, amit erre a munkára fordíthatnék, de az elképzelés nem rossz. 

Ha bármiben segíthetek, vagy nem fejtettem ki valamit, amiről szívesen olvastál volna írj kommentet, vagy levelet a libelle@velvet.hu-ra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr54683736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása