Kattanj.hu

Szakíts, ha bírsz

2013.11.20. 09:05 Libelle

Sajnos időhiányban szenvedek, nem sikerül annyira karban tartanom a blogot sem, amennyire szeretném. Ennek ellenére azért a háttérben folyik a szorgalmas munka. 

Akinek több ideje van, mint nekem, regisztráljon erre az oldalra, mert most nagyot lehet szakítani. Rengeteg a hirdetés, aránylag gyorsan is megy a dolog kb. 4mp hirdetésenként.

Regisztrációhoz klikk a bannerre. 

További jó hírek a marketagent tagoknak, sorban jönnek a felmérések, általában 120-150 pontot lehet megszerezni. Én már ki is kértem a pénzem, amint megjön, feltöltöm a bizonylatot. Ha csatlakoznál, katt a bannerre. 

A neobux is beerősített, nagyon sok hirdetésre lehet kattintani, és tovább folytatódik a nyereményjáték is. Minden kattintott hirdetésért 3 játéklehetőség jár. Pénzt, illetve tagságot lehet nyerni. A legszerencsésebb akár 50 dollárral is gazdagabb lehet.  

Mára ennyi, reményeim szerint nemsokára ismét jelentkezem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr365645042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása