Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Hogyan szerezzünk REF-eket?

2013.02.02. 22:49 Libelle

Már régen írtam bejegyzést, most éppen itt az ideje és egy olyan témát választottam ami a PTC-k világában rögtön a "Mennyit fizet egy klikkért?" és a "Biztos hogy fizet?" kérdések után következik.

Hogyan szerezzek REF-et?

Először is mi az a REF (referral)? Minden egyes regisztrációnál amit én követek el, kapok egy egyéni ajánlókódot, ami csak az enyém. Ha ezzel a kóddal meghívok valakit az oldalra, automatikusan a csoportomhoz csatlakozik és minden egyes kattintása után jutalékot kapok.

Miért jó a sok REF? Egyedül jó kattintgatni, de csoporttal még jobb, mert gyorsabban gyűlik a pénz. Minél nagyobb egy csoport annál több jutalékot fizetnek utána, HA! és ez nagyon fontos, aktívak a tagok. Passzív tagok után nincs jutalék. 

Hogyan lesz nekem REF-em? A legkézenfekvőbb az, hogy szólok a rokonoknak, ismerősöknek. Ezzel azonban nagyon kell vigyázni, mert a legtöbb oldal nem engedélyezi az egy háztartáson belüli többszörös regisztrációt még akkor sem, ha több számítógép van a háztartásban. De ezt az adott oldal GYIK/FAQ oldalán el lehet olvasni. A másik lehetőség a vásárlás. A megbízható oldalaknál, pl. neo nem is gond, de az új oldalaknál nagyon kétséges, hogy a befektetett pénz visszajön-e. És vannak oldalak, ahol nem is lehetséges a vásárlás pl. clixsense vagy cashnhits.

Tehát mit tegyek?

1. Reklám, reklám, reklám. Az oldalak többségénél vagy egy click exchange nevű menüpont, ahol lehetőség van szörfölni. Minden megnézett oldal után valamennyi kreditet ír jóvá a rendszer, amit felhasználhatunk a saját ajánlókód reklámozására. Lehet reklámfelületet is vásárolni, de úgy vettem észre elég borsos az ár és nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, tehát nincs annyi aktív regisztráló hogy megérné kiadni a pénzt. De ez szubjektív vélemény. Vannak olyan oldalak, pl. ez és ez, ami arra szakosodott, hogy kattintásért cserébe felületet biztosít. Én mindkettőt használom nem is kevés sikerrel.

2. Weboldal készítése. Ebben nem vagyok otthon, sajnos nem értek hozzá, de egy könnyen áttekinthető világos és rendszeresen frissített weboldallal nagyon jó eredményeket lehet elérni. Persze ezt a weboldalt is reklámozni kell, de előnye az, hogy egy oldalon szerepelhet az összes ajánlói link az oldalak leírásával és a fizetési bizonylatokkal.

3. Blogoldal készítése (mint én is tettem :D ) lényegében ugyan az mondható el előnyként, mint a weboldalnál viszont kiemelném a könnyebb szerkeszthetőséget. Beírok egy új kommentet és mindenki látja mi újdonság van a házam táján. Hátránya viszont az, ha valaki megadott oldalról akar olvasni a blogomban, akkor végig kell lapoznia az összes bejegyzést mert lusta vagyok és nem csináltam megfelelő cimkéket.

4. Facebook, Twitter - na jó, a twittert nem ismerem, de biztosan lehet valamit ott is összehozni. Facebookon egészen biztosan, csak kell jó sok követőt találni, akik szorgalmasan olvassák a bejegyzéseket. Erre is van megoldás, ezzel az oldallal lehet követőket szerezni pontokért cserébe.

Nagyon fontos, hogy akármelyik lehetőséget is választjuk reklámozni kell, mert magától a dolog nem működik.

El tudok képzelni még olyan lehetőséget is, hogy ingyenes apróhirdetést lehet feladni a weboldal-blogoldal címével vagy elküldeni az oldal címét az ismerősöknek. Azonban kéretlen levelet ne küldjünk, mert a legtöbb oldal (ha nem mindegyik) a SPAM-előket kizárja.

Fontos az is, hogy az oldalt (legyen az web-blog-facebook-twitter) rendszeresen tartsuk karban, frissítsük és főleg, töltsünk fel kifizetési bizonylatokat. Nálam ez sokat vet a latba. Nem szeretem az olyan oldalakat, ahol ígérgetnek ilyen-olyan gazdagságot és nem látom a bizonyítékát. A nálam feltüntetett kifizetések mindegyike valós és valódi munka fekszik mögötte. Nem humbug.

Egy utolsó jó tanács sok oldal csak akkor fizeti ki a csoport utáni jutalékot, ha maga az ajánló is aktív tag. Nem lehet ölbe tett kézzel ücsörögni és várni, hogy a csoporttagok majd szépen megkeresik a pénzt, mert ha magunk nem teljesítjük a napi minimum klikket, akkor a jutalékot nem írják jóvá. Természetesen ez is oldaltól függ, utána lehet olvasni a GYIK/FAQ oldalon.

Nos azt hiszem mindent elmondtam amit szerettem volna ebben a témában. Ha kérdésed van szívesen válaszolok, írj kommentet vagy levelet a libelle@velvet.hu-ra.

Ja, és milyen oldalakra érdemes regisztrálni? Hát ezekre :)

Internet marketing with a cube

make cash

The Best Traffic Exchange

PTCBox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr975059376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása