Kattanj.hu
Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Újra összegyűjtöttem az aktuális kedvenceket

2012.09.19. 00:04 Libelle

Ezekre az oldalakra tényleg érdemes regisztrálni, ugyanis tuti, hogy fizetnek:

 

A blog írásának pillanatában a CashnHits számlálóm $24,35-öt mutat. Nézd csak meg, most mennyin áll? Ha ügyes vagy, naponta akár 8 centet is kereshetsz REF-ek nélkül. Ha nincs kedved klikkelgetni, az Auto Earning System-mel akkor is 4 centet kereshetsz naponta. Fizetés egy héten belül Paypal v. Alertpay számlára.

 

 A blog írásának pillanatában a Neobux számlálóm $25,31-et mutat. Nézd csak meg, most mennyin áll? Naponta akár 2-3 centet is kereshetsz REF-ek nélkül. Minden kattintott hirdetésért NeoPont jár, amit REF-vásárlásra fordíthatsz, így egy kattintással duplán kereshetsz. Azonnal fizet, amint kikéred a pénzed Paypal v. Alertpay számlára már meg is érkezik, várakozási idő nélkül. 

Napi 4-5 centet lehet keresni, REF-ek nélkül. A klikkelés mellett számos játék és nyerési lehetőséget kínál az oldal, a nyeremény akár $5 dollár is lehet! Az $5 dolláros játékban 25 próbálkozás ingyenes. Ez azért nem semmi. Fizetés egy héten belül Paypal v. Alertpay számlára.

 

 

A Clicksia és Incentria oldalak egy tulajdonban vannak, tehát lényegében ugyan arról az oldalról van szó. Előbbi számlálója $2.33, utóbbi $4,32. Általában 1 centet lehet naponta keresni REF-ek nélkül. Nagy előnye, hogy gyorsan lehet vele végezni, párhuzamosan is kattintható. Fizetés egy héten belül Paypal v. Alertpay számlára.

 

Ez az oldal nagyon egyszerűen működik, automatikusan váltják egymást a lapok. A pillanatnyi nyereségem a blog írásának pillanatában $5.17. Szinte azonnal fizetnek Paypal-re és Payza-ra. Szeretem, mert nincs sok munka vele és még bónuszt is kapok, ha legalább 5 oldalt megnéztem. 

PTCBox

 A PTCBox az az oldal, ami tényleg és valóban azonnal fizet. A kikérés után max. 1 órával már a számlámon is a pénz. Egy hirdetés 0,5 centet fizet, és naponta kb. 2-2,5 centet lehet összeszedni. Ha valaki szeret kockáztatni ide érdemes befektetni, mert a tagságot vásárolt felhasználók a többszörösen is jól járnak. 

Kedvelem ezt az oldalt, mert a kikért összegből nem vonnak jutalékot, tehát amit megkeresek, az mind az enyém :) Egyébként gyönyörűek a weblap színei és mintái. Három ill. négy módon lehet pénzt keresni: hirdetések klikkelésével, hirdetések olvasásával és e-mailek fogadásával. Valamint az oldal hirdetésével is, tehát ha szeretnél egy picit besegíteni nekem, klikkelj a linkre :)  Regisztrációhoz a bannert is használhatod. 

Internet marketing with a cube

 

Ez egy olyan különleges oldal, ahol nem dollárokat, hanem angol fontokat lehet keresni. Kockákra kell klikkelni. Lehetőség van a kockák megvásárlására, eladására így hirdetési felület megszerzésére. Minimális angol szükséges az eligazodáshoz.

 

És most még szeretnék bemutatni négy ingyenes-játékos oldalt. Az egyik magyar, három francia, de nem kell megijedni, egy kis logikával nagyon egyszerű a regisztráció és a pontokat nagyon jó ajándékokra lehet beváltani. 

A magyar oldal egy ingyenesen játszható lottó-játék, aminek a pénz-főnyereménye 1.500.000 Ft. Ugye jól hangzik? Nem kell érte mást tenni, mint naponta kitölteni INGYEN egy lottó szelvényt. Sorsolás kéthetente. Ha visszaolvasol a blogomban láthatod, hogy ezzel a játékkal már nyertem :) Igaz, hogy nem a főnyereményt, de a megnyert összeg nem jött rosszkor. Azóta is szorgalmasan töltögetem a szelvényeket. Ha regisztrálni szeretnél, küldj egy mailt vagy írj kommentet.

 

Jeux cadovillage

 

 

 

Jeux MadWin

Jeux MadLoto

 

 

 

Ezek a francia oldalak 100% játékot jelentenek, a pontokért pedig ajándékot küldenek, teljesen ingyen!  A postázási idő kb. 2-3 hét. Ha segítség kell a regisztrációnál, írj kommentet vagy levelet a libelle@velvet.hu-ra.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr794785989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2012.09.21. 20:11:43

Először valóban ki szerettem volna moderálni, de megnéztem az oldaladat, és úgy gondoltam, hogy tanulságképpen benne hagyom a kommentek között. Az oldalaink közötti legnagyobb különbséget a kifizetési bizonylatok, illetve azok hiánya jelenti. Nálam vannak, tehát én tényleg el tudom költeni azt a pénzt, amit megkapok. Nálad nincsenek, tehát az általad reklámozott oldalak szerintem átverések. Ha tévednék légyszi tölts fel egy két bizonylatot. Hitelesebb lennél.
süti beállítások módosítása