Új oldal indult

2014.01.08. 10:51 Libelle

Először is boldog új évet mindenkinek!

Szánalmasan keveset írtam az elmúlt évben a blogra, igyekszem ebben az évben több időt fordítani erre is. No nem arról volt szó, hogy abbahagytam volna a PTC-zést, csak egyszerűen sokkolóan kevés időm jutott a blogra. 

Nos, akkor csapjunk is bele az idei évbe egy teljesen friss és új oldallal. A Nerdbux oldal ikertestvéréről van szó, íme:

Az oldalban az a jó, hogy mivel új, első nap máris 6,5 centet klikkeltem össze. Ha a Nerdbux-al együtt kattintom, tehát két ablakban futnak a hirdetések, fele idő alatt végzek. Hasonlóan, mint az Incentria-Cliksia párosnál. 

A regisztráció egy pillanat alatt megvan, nevet, e-mail címet és jelszót kér, a postafiókba csak egy üdvözlő üzenet jön, és máris be lehet lépni. Egy hirdetés - attól függően mennyit fizet - kb. 3-4 mp-es, rendkívül gyorsan lefut. Lehetőség van ref vásárlására. Egyelőre 1 személyt lehet venni 20 centért 30 napra. A vásárolható mennyiség a regisztrált személyektől függ.

A kikérési limit standard felhasználóknál $4, egyelőre csak Paypal-re működik. Állítólag instant, tehát a pénz azonnal megjelenik a számlán, de erről csak azt követően tudok nyilatkozni, hogy kikérem a pénzt.

Ha te is csatlakozni szeretnél a pénzkeresők táborához, kattints IDE, vagy a fenti bannerre. Amennyiben az oldallal kapcsolatban bármi kérdésed van, vagy segítségre van szükséged PTC fronton írj kommentet, vagy levelet a libelle@velvet.hu-ra.

Még több oldal, ahová érdemes regisztrálni (katt a bannerre):

The Most Popular Traffic Exchange

Internet marketing with a cube

     

Szólj hozzá!

Címkék: munka paypal otthoni munka távmunka

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr265746353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása