Kattanj.hu
Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Tippek és trükkök

2012.01.09. 00:18 Libelle

Összeszámoltam, összesen 14 klikkelős oldalra vagyok egyelőre regisztrálva. Természetesen nincs időm egész nap a számítógép előtt ülni és a hirdetéseket nézegetni, ezért jó időbeosztással és nagyon-nagyon gyorsan szeretnék végezni a klikkekkel. Tehát kevés idő alatt minél több pénzt keresni. :)

Egyszerre több ablakom van nyitva. Kb 4-5, oldalaktól függően több is lehet. Így amíg végigfut egy hirdetés tudok klikkelni másik kettőre. Az ikeroldalakat mindig egyszerre klikkelem, így lényegében egy klikkel két oldalt is nézek egyszerre.  

Az oldalaknál alaposan el kell olvasni a lehetőségeket, ugyanis sok oldal fizet az e-mail olvasásért, viszont ezt külön be kell állítani, nem adja automatikusan. Az e-mailek többet fizetnek, mint a sima klikkek és nagyon hamar végigfutnak.

Érdemes megnézegetni az úgynevezett exchange oldalakat is, mert ingyen hirdetési lehetőséget, sok oldalnál pénzt is ad. Ha ügyesen használom fel a kapott hirdetési lehetőséget extra bevételre is szert tehetek.

A megbízható oldalaknál érdemes az összeklikkelt pénzt visszaforgatni, REF-eket vásárolni. Egy kis szerencsével bőven behozza a ráfordított összeget és hamarabb elérhetjük a kifizetési limitet.

És most jöjjenek az oldalak linkjei. Ha rákattintasz te is tudsz regisztrálni.

 

 

 

Internet marketing with a cube

 

>

 

geld verdienen

 

banner1

 

 

 

PTCBox

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka otthoni munka távmunka utalás

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr123530153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása