Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Mi történt az elmúlt hetekben?

2012.03.10. 21:30 Libelle

Először is helyesbítek: Az előző bejegyzésem címe talán félreérthető volt. Lesznek még kifizetési bizonylatok, csak később. Ennek oka egyrészt, hogy befektettem és meg kell várnom amíg megtérül a befektetett összeg, ami - biztos vagyok benne - hamarosan meg is fog történni. Másrészt, bár több oldalon is összegyűlt a kifizetési limit, nem érdemes kikérnem a pénzt, mert túl magasak a jutalékok. Inkább várok egy kicsit, hogy több pénz legyen a számlán és majd akkor kikérem. Egyelőre három ilyen oldalam van, mégpedig ezek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeken az oldalakon összesen talán 5-5,5 dollárom van függőben. Azért vagyok nyugodt, mert mind a három régi, megbízható oldal, nem kell attól félnem, hogy egyik napról a másikra eltűnnek.

Ezen kívül pedig regisztráltam újabb oldalakra, hiszen pár biztosnak hitt oldalam sajnálatos módon mégis megszűnt működni.

Egyik ezek közül ez az oldal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció után le kell tölteni a számítógépre egy programot. Nem kell aggódni, teljesen biztonságos. A hirdetések automatikusan felugranak, nem kell külön oldalakat nézegetni. Egy-egy felugró hirdetésen 2-3-4 mp-et kell eltölteni és utána egy az oldalon található bármely linkre kattintani. Ez után írja jóvá a centeket. Én nem sok időt szánok rá, hogy a számítógép előtt üljek, de így is összejön napi 15-16 cent. A kifizetési limit kicsit magas, $20. Ennek ellenére szerintem érdemes regisztrálni, mert nem kerül nagy erőfeszítésbe ennek a pénznek a megszerzése.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne írj kommentet vagy levelet a libelle@velvet.hu-ra.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr444308427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása