Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Bevallom, egy kicsit csaltam

2012.12.07. 00:40 Libelle

Ha figyelemmel kíséred a blogot, különösen a neobux-statisztikáimat észrevehetted, hogy az utóbbi pár napban őrült módon nyereséges vagyok. Ennek oka, hogy elkezdtem használni a Mini Jobs funkciót. Lényege, hogy kérdésekre kell válaszolni, amit jól megfizetnek. Lemértem, egy kérdőív kb. 3-5 perc alatt teljesíthető. A fizetés változó, általában 4-8 cent kérdőívenként, de legutóbb 17 centet fizetett. Ráadásul minden megkeresett $1 után 12% jutalom jár. Szerintem nagyon jól hangzik főleg azért, mert a napi teljesített klikkekkel együtt nemsokára összegyűlik a $7-om, amit természetesen ki is kérek. 

Ugyan ez a lehetőség adott a clixsense oldalon is, itt valamivel kevesebbet ér egy-egy kérdőív, viszont több a bónusz! Ehhez nem kell mást tenni, mint teljesíteni a napi feladatlistát, amit a jobb felső sarokban találhatunk. Igazán egyszerű és tényleg nagyon jól fizet. Sajnos itt nem tudok statisztikás bannert mutatni, de elmondhatom, hogy $23 van a számlámon. Ebből $17-t februárra spórolok, mert tagságot szeretnék venni. A maradékot kikérem, ha a neo-n is összegyűlt a pénzem.

Ha szeretnél te is egy kicsit többet, katt a bannerekre. Persze regisztrálni nem elég. Naponta nézd meg a hirdetéseket, válaszolj a kérdőívekre és figyeld a Paypal számládat, hogy gyarapodik a pénzed :)

1 komment

Címkék: munka paypal otthoni munka távmunka

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr414952215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.06.01. 22:52:25

A mini jobbal eleinte nagyon megéri foglalkozni. Sajna én nem nagyon vágom. De van egy magyar mini job, azt mindig megcsinálom, mikor elérhető :)
süti beállítások módosítása