Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Ha kikapcsolódásra vágysz, ami hasznot is hoz

2011.01.17. 22:36 Libelle

És most jöjjön még egy-két játékos oldal.

Ha szeretsz lottózni, de sokallod a szelvény árát, itt az ingyen játszható lottó. Minden nap 2 szelvényt tölthetsz ki, teljesen ingyenesen. Az ötös találat 1.200.000 Ft ot ér. Szépséghibája, hogy a nyeremény megoszlik a nyertesek között, de ha azt vesszük, hogy nem kerül semmibe szerintem megéri játszani. Ha regisztrálni szeretnél, írj egy levelet a libelle@velvet.hu címre, és küldöm a meghívót.

 

 

A hirdetésnézegetős oldalak Magyarországon is hódítanak, de nem pénzt lehet velük összegyűjteni, hanem ajándékokra lehet beváltani az összegyűjtött pontokat. Az egyik ilyen oldal ez: 

 

 

 

Naponta minimum 3 pontot lehet gyűjteni, a maximum pont nincs meghatározva. Mostanában általában 10-15 pont gyűjthető. A hirdetésnézegetésen kívül van tombola is, aki szerencsés egyszerre több száz pontot nyerhet. Ha regisztrálni szeretnél, kattints a bannerre, vagy ide.

 

A következő pontgyűjtős oldalon is műszaki cikkeket, és egyéb termékeket lehet a gyűjtött pontokért szerezni. Itt elérheted az oldalt. Minden nap 3 hirdetés nézhető, 1-1 pontért. A pontokat meg lehet duplázni a hirdetésekkel kapcsolatos kérdésre adott helyes válasszal. Plusz pontszerzés is van 6 pontot és még további 9 pontot lehet szerezni, ha a hirdetésekkel kapcsolatos kérdésekre helyes választ adsz. Tehát a garantált napi pont 3, és amennyiben minden kérdésre helyes választ adsz 21 pontot tudsz gyűjteni. Ezen kívül játszhatsz még bingót napi 5 alkalommal 1000 pont nyereményért és lehet kitalálós játékot is játszani 50, ill. 200 pontért. A részletes játékszabályokat az oldalon lehet elolvasni. A katalógusban iphone, LCD tv, telefonok, játékkonzolok, navigációk is szerepelnek. 

 

Magyar pontgyűjtős oldal - hasonló az előzőhöz ez. Napi 3 hirdetés, hirdetésenként 3 pontért. A hirdetésekkel kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszok 8 pontot érnek. Többféle játéklehetőség van, korlátlan mennyiségben, viszont szépséghibája az oldalnak, hogy a katalógustermékekért időre kell összegyűjteni a pontokat. Ha valaki szereti a kérdezz-felelek játékokat, és napi fél órát rá tud szánni, összegyűjthetők a pontok.

 

 

Van egy nagyon jó kis játszós oldal, sokmindent nem is mondok róla, mert nagyon egyszerű, sokféle játék játszható a kaparóstól az aknakeresőig. Ha kipróbálnád, kattints a bannerre:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyar oldalak után következzen 2 külföldi:

Francia oldalak, de nem kell megijedni, mert egy-kettőre belejön az ember. Naponta 15 játéklehetőség van, minél ügyesebben játszod végig a játékot, annál több pontot kapsz. Vannak heti versenyek, attól függően, hogy hányadik lettél pontokat írnak jóvá.

Segítség a regisztációhoz:

 

Regisztrálni itt lehet és itt lehet, vagy kattints alul a bannerekre.

 
Tu es :
un Homme une Femme
Date de naissance :
    19
Code Postal :
Pays :
Choisis un Pseudo
(min. 4 car. de A-Z et/ou 0-9) :
Choisis un Mot de Passe
(min. 4 car. de A-Z et/ou 0-9) :
Retape ton Mot de Passe :
Ton E-mail :
Un ami t'as fait découvrir Cadovillage? Tape son e-mail ou son Pseudo pour qu'il devienne ton parrain ! (facultatif) :

 

És egy kis segítség hozzá

Nem  férfi vagy nő

Születési idő

Irányítószám

Ország

Felhasználónév

Jelszó

Jelszó újra

E-mail cím

Ajánló - ide kérlek írd be: Bibke

köszi szépen :)

Ha kérsz hírlevelet a oui-t kell kipipálni, és kész is.

 

Jeux cadovillage

 

 

 

Jeux MadWin

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok, ha bármilyen kérdésed lenne írj kommentet, vagy levelet a libelle@velvet.hu - ra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyeremény ingyen ajándék pontgyűjtő

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr72581061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása