Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Hogyan szereztem 1 perc alatt $25-t?

2011.03.23. 00:23 Libelle

Nagyon egyszerűen! Regisztráltam itt. Az oldal röviden: Hasonló lesz belőle, mint az Alerpay vagy a Paypal. Egyelőre még előregisztráció folyik, így minden új belépő kap $25 indulótőkét a számlájára. Ehhez pár lépésben regisztrálni kell, valamint lájkolni kell az oldalt fészbúkon, vagy követni twitteren.

Szépséghibája a dolognak, hogy egyelőre nem lehet bankszámlát hozzárendelni a felhasználónévhez, tehát a $25 a virtuális számlán marad. Amint sikerül a nagyravágyó terveiket megvalósítani akkor egy csomó mindenre fel lehet használni, vagy egyszerűen a saját bankszámlánkra átutalni.

Érdemes másokat is meghívni, ugyanis minden meghívott után +$10 jár. Örülnék, ha te is csatlakoznál. Veszteni nem vesztesz, csak nyerni tudsz. Tehát, csatlakozz itt!

Szólj hozzá!

Címkék: paypal alertpay utalás ingyen ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr792763826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása