Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Újra itt

2011.08.13. 16:12 Libelle

Sajnos az utóbbi időben egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam folytatni a blogolást, de azért a blog még van. Egy-két szóban elmondom a tapasztalatokat, és remélem hogy ősszel ismét teljes mellbedobással tudom folytatni a pénzkeresést.

Először is a jó hírek:

A cashnhits oldal továbbra is jól fizet, mostanra már $8 felett van a ténylegesen kifizetett pénzem. Rengeteg új dolgot találtak ki, könnyebb összeszedni a centeket és alacsony a kikérési limit. Legújabb kedvencem ezen az oldalon az Auto-surf, ami azt jelenti, hogy nyitva kell hagyni egy ablakot, ami automatikusan frissíti magát, youtube videókat játszik le. És ezért még pénzt is kapok. :)

Clixsense ügyben még nem tudok nyilatkozni, mert még nem értem el a fizetési limitet. Sajna ez elég magas, $10 de nagyon remélem, hogy nem hiába klikkelgetek.

Egyéb oldalakon is jelen vagyok, de most nem tudok még véleményt mondani, mert mint mondtam egyelőre nem tudok teljes gőzzel melléállni.

Érkezett egy édes békás könyvjelző a cadovillage oldaltól. Játszva nyertem, szóval haszon és szórakozás egy helyen.

Ami nagy csalódás volt, az onbux nem fizetett. Az oldalon minden működik, de ha valaki beleolvas a magyar fórumba láthatja, hogy hiába kérik ki a felhasználók a pénzüket, azt nem kapják meg.

A vcbux megszűnt létezni, és még van egy-két oldal, ami csak vegetál.

A teabuxra kíváncsi vagyok végül fizetni fog-e, volt egy kis változtatás a hirdetésekkel kapcsolatban.

Pár oldalnak a bannerjét összegyűjtöttem, ha van kedved csatlakozz hozzám. Klikk a bannerre és regisztrálj. Ha segítségre van szükséged kommentelj, vagy írj mailt.  

 

 

 

  

 

Incentria

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka otthoni munka távmunka ingyen ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr153151108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása