Kattanj.hu
Kattanj.hu

Csatlakozz, hogy jövedelemhez juthass

make cash

Keress pénzt az interneten

Pár kattintás és a centek gyűlnek a számládon.

Katt a bannerre

Kis összefoglaló - változások

2012.01.25. 00:35 Libelle

Az utóbbi időben nagyon sok oldalnál jelentős változások léptek életbe, amikről szeretnék egy pár szót ejteni. Először is az aktuális kedvencem

 

 

 

Azonnal azzal kezdem, hogy naponta 8 centet lehet keresni úgy, hogy ebből majdnem 5 cent az autosurf és youtube videók nézegetéséből adódik, tehát még klikkelni sem kell, csak hagyni, hadd fusson a háttérben. A kifizetési limit is alacsonyabb lett, már 60 centtől ki lehet kérni a pénzt. 

A neo számomra nagy meglepetést okozott, pozitív értelemben véve. Egyszer már átalakították, kevesebbet fizettek egy-egy hirdetés megnézéséért, kevesebb is volt a nézhető hirdetés. Az újítás folyamán a napi nézhető hirdetések száma sokkal több lett, és a hirdetések értéke is növekedett. Bevezettek egy játékot, aminek a lényege, hogy minden megnézett hirdetésért egy bónusz csomag jár, amivel akár 3*50 dollárt is lehet nyerni.

 

 

 

A nyereményeket naponta kisorsolják, összesen 3437 db nyeremény közül lehet bármelyik a miénk, ha a szerencse ránk mosolyog. Szerintem nagyon jól hangzik. (Azért zárójelben megjegyzem, mert elfelejtettem menteni a képernyőt, így belinkelni nem tudom, hogy egyszer nyertem már 200 pontot, valamint 25 centet. És szorgalmasan próbálgatom tovább, talán legközelebb még nagyobb szerencsém lesz.)

Ismét egy meglepetésoldal. Eddig csak unalomból regisztráltam, mert nem kecsegtetett túl nagy haszonnal, viszont most az újítások után érdemes vele foglalkozni.

Internet marketing with a cube

 

 

 

Le sem merem írni, eddig mennyi pénzért klikkelgettem, na de most! A hirdetések általában negyed p-sek, tehát nem cent! Kb. 1-1,5 p szedhető össze, de ha folyamatosan tudod figyelni az oldalt, akkor akár meg is duplázhatod a pénzt, ugyanis minden 30 percben hirdetési csomagokat sorsolnak ki, ez azt jelenti, hogy minden 30 percben sikerülhet egy-egy új kockára klikkelned, amiért természetesen pénz jár. Ha igazán szerencsés vagy, akkor te lehetsz egy ingyen kocka, vagy a hirdetési csomag nyertese. Kicsit zavarosan hangzik? Nem baj, hamar bele lehet jönni. Azért egy minimál-angol nem árt az oldalhoz.

Viszonylag új ez az oldal, de betartották ígéretüket, így szorgalmasan klikkelgetek is. Az ígéret úgy hangzott, hogy egy rövid bevezető szakasz után turbóra kapcsolnak, és bőven lehet kattintani a hirdetéseket. A regisztráció után napi 2-3 hirdetést adtak, 0,5 centért, mostanra viszont már 6-7 hirdetést is lehet nézni. Akinek van ideje többször benézni, még többet is klikkelhet.

PTCBox

 

 

 

Ennél az oldalnál érdemes lehet esetleg befektetni, mert tagságtól függően hirdetésenként akár 5-5,5 centet is lehet keresni, és ref-eket is adnak ajándékba. Egyelőre nincs felesleges befektetni valóm, úgyhogy ennek kipróbálását későbbre hagyom.

A következő oldal, amit mindenképpen ajánlanék változatlan maradt ugyan, de ebből a felsorolásból semmiképpen sem hagynám ki, mert úgy érzem, hogy azért ide tartozik.

geld verdienen

 

 

 

Surfbar oldal, tehát igazából semmi tennivaló nincs vele, se figyelni, se klikkelni nem kell, ha az ember nem akar. Viszont érdemes figyelni, mert pontokat lehet nyerni, ha a megfelelő időben kattintunk a nyerő hirdetésre. Az oldalon játékok is vannak, illetve hirdetéseket is lehet nézegetni, mindent pontokért. A pontok hónap elején kerülnek átváltásra. Nekem tetszik, hogy szinte a semmiért fizetnek :)

Szólj hozzá!

Címkék: munka otthoni munka távmunka utalás

A bejegyzés trackback címe:

https://penzeszsak.blog.hu/api/trackback/id/tr153746758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása